Zbrusu nový městský model Kia Picanto vyniká kvalitou, nabídkou technologií a všestranností

Ve světové premiéře se v Ženevě odhaluje zbrusu nová Kia Picanto, která představuje ve třídě minivozů nový, mladistvější a energičtější charakter.

 

Nové Picanto je výsledkem spolupráce návrhářských studií Kia v korejském Namyangu a německém Frankfurtu. Model se chlubí mladistvým a dynamickým vzhledem s využitím upravených rozměrů a smělých křivek karoserie, propůjčujících tomuto vozu sebevědomější postoj. Poprvé je k dispozici i specifikace GT-Line, inspirovaná sportovnějším vzezřením výkonnějších modelů.

 

Kvalitní a technicky propracovaná kabina nového modelu zaujme ‘plovoucím’ dotykovým displejem palubního infotainmentu o úhlopříčce 7″. Z nových palubních technologií a funkcí konektivity jmenujme podporu systémů Android Auto™ a Apple CarPlay™ nebo funkci bezdrátového dobíjení pro smartphony. Nový model nabízí zájemcům i široké možnosti dalších zákaznických úprav, jako např. 11 různých barevných odstínů karoserie nebo řadu barevných schémat interiéru.

 

Nové Picanto disponuje větší kabinou než většina konkurentů, a navíc největším zavazadelníkem ze všech vozů v automobilovém segmentu A (minivozy): 255 litrů. Díky široké škále opatření ke snížení hladiny hluku, vibrací a chvění (NVH) se Picanto stává jedním z nejkultivovanějších vozů v dané třídě. Za lepšími parametry bezpečnosti stojí dvojnásobně vyšší podíl pokrokové vysokopevnostní oceli (AHSS) oproti odcházejícímu modelu. Picanto je v dané třídě prvním vozem, který nabízí nezávislý systém nouzového brzdění.

 

Již od zahájení prodejů ve druhém letošním čtvrtletí se bude nové Kia Picanto nabízet s benzínovými motory 1,0 a 1,25 litru, jejichž emise CO2 začínají na úrovni 89 g/km. V posledním čtvrtletí roku 2017 bude Kia tento nový model dodávat i s novým přeplňovaným benzínovým motorem 1,0 litru s přímým vstřikováním paliva a výkonem 100 koní.

nová generace Kia Picanto

 

V případě dotazů k vozidlu nás neváhejte kontaktovat.

kontakt-prodej-vozu-melek-auto-s-r-o-odkaz

Pro zasílání nových akčních nabídek a informací ze světa vozidel KIA si zaregistrujte svůj e-mail.
Registrací e-mailu vyjadřujete svůj souhlas se zasíláním e-mailů.
Loading